Dieselkattilat Kiturami – mallit, erot, ominaisuudet, kuvaukset, arvostelut

Korealainen yritys Kiturami on osoittanut laitteidensa luotettavuuden ja kestävyyden. Sen diesel -kattiloita on käytetty yli 20 vuoden ajan asuin- ja teollisuustilojen lämmitykseen ja kuumavesihuoltoon. On erityisen tärkeää käyttää niitä vuoristoalueilla ja paikoissa, joissa kaasuputkeen liittäminen ei ole mahdollista tai kohtuuttoman kallista..

Sisällysluettelo:

Dieselkattiloiden yleiset ominaisuudet

Kuumaa nestettä käyttäviä kattiloita käytetään veden lämmittämiseen ja eri alueiden huoneiden lämmitykseen. Diesellaitteilla on useita etuja verrattuna kiinteän polttoaineen kattiloihin, kaasu- ja sähköanalogeihin:

 • Dieselkattilan asennus suoritetaan ilman erityistä lupaa, toisin kuin kaasumallin asennus.
 • Niiden polttoaineenkulutus on pienempi. Polttoaineena voidaan käyttää dieseliä, kerosiinia, kaasua ja moottoriöljyä..
 • Vähimmäisteholla varustetut dieselkattilat lämmittävät huoneen 60-120 neliömetriä ja maksimiteholla jopa 350 neliömetriä. Mitä se sanoo Kiturami -diesellaitteiden korkeasta suorituskyvystä.
 • Kattiloissa on yksinkertainen automaattinen ohjausjärjestelmä. Sähkökatkoksen sattuessa he palauttavat työnsä itsenäisesti tietyssä tilassa. Mikä takaa turvallisuuden niiden käytössä.

 • Laitteisto on myös varustettu automaattisella vianmääritysjärjestelmällä. Termostaatin näytössä näkyy kattilan oikea toiminta.
 • Kiturami -kattiloissa on veden lämmityslämpötilan säätöjärjestelmä 40-75 astetta. Laitteiden käyttöön on myös säästötila..

Diesel -kattilat Kiturami

Kiturami-dieselkattiloiden valikoimaa edustavat Turbo-sarja, jonka teho on 15-35 kW, KSO 58, jonka teho on jopa 480 kW, ja uusi Kiturami STSO -kehitys:

 • Kiturami Turbo -kattilat on valmistettu teräksestä ja käyttövesijärjestelmä kuparista. Dieselkattilat on varustettu ohjauspaneelilla, joka on asennettu omistajalle sopivaan paikkaan..

Turbokattiloiden käyttö on taloudellista. Niiden polttoaineenkulutus on 7-8 litraa päivässä. Turbosyklonipoltin takaa polttoaineen käytön ilman jäämiä. Mallissa 30R on poltin -kaasunvaihto -toiminto..

 • Kiturami KSO OIL -polttoainekattiloiden päätarkoitus on lämmittää merkittävä määrä vettä jopa 90 litraan minuutissa. Tyypillisesti näitä dieselkattiloita käytetään suurissa teollisuustiloissa..

Laitteessa on lämpötilansäädin, jossa on “Sleep”, “Bath”, “Room” ja “Programming” -tilat. Sen taitava käyttö alentaa polttoainekustannuksia ja ylläpitää optimaalista sisälämpötilaa.

KSO OIL -öljykattiloissa on säädin. Sen avulla voit seurata kattilan lämpötilaa, veden tasoa, laitteiden ylikuumenemisen mahdollisuutta.

 • Diesel -kattilat Kiturami STSO ovat valmistajan uusi kehitys. Niiden erottuva piirre on kyky asentaa kaasupoltin dieselpolttoaineen sijasta. Ne on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä, paino 30-48 kg ja pienet mitat jopa 930x365x650 mm. Niiden teho vaihtelee välillä 16,9 – 34,9 kW.

Varotoimet dieselkäyttöisten kattiloiden käytössä

 • Lämmityslaitteiden turvallisen käytön vuoksi ne on huollettava kerran vuodessa..
 • Palovammojen välttämiseksi älä kosketa kattilan lämmitettyjä osia käsin käytön aikana..

 • Anna asiantuntijan huoltaa kattila. Älä korjaa kattilaa itse.
 • Kun asennamme dieselkattilaa, otamme huomioon sen toiminnan lisääntynyt melu. Koska kattilat on varustettu pakotetulla polttimella, ilma pumpataan kammioon automaattisesti.